Sunday, February 6, 2011

SIBUK

OhoooooooooHoi......Cek Mek Molek woi...!!
Lame x Update Belog ni...Sibuk3x!!! Tahap Cek Mek Molek..Ohoi Cek Mek Sibuk..Ohoi Cek Mek Sibuk..!Dishhhh!

Aku sibuk sebab elaun tak masuk2...(Hari tu la..)

Aku sibuk g jalan2 sampai broga sane...!

Aku sibuk sebab peristiwa hitam itu..(ape peristiwa hitam tu x yah cite la...Malas!)

Aku sibuk balik kampung ke hulu dan ke hilir sungai...!

Aku sibuk g Kelinik Mohd Sulaiman....!

Aku sibuk g ambik tiket kat rumah Muniyandi...!

Aku sibuk....!!!

Sibuk Woi...!!!

Sibuk macam semut...!

Pas ni sibuk Esaimen..Sibuk Woi...!!!!


SIbuk sibuk SiBuk sibuk sIBUk sibuk SIBUK!!

jadi x sempat nak update belog...Balik kampung pun x sempat beli barang...Keropok je sempat.tu pun lepas bergaduh ngan akak jual keropok yang marah kat aku sebab aku x beratur..


"Woi!!x reti bertur ke!!!huh...!"
hahaha..padan muke aku!!

"Woi3!ko tahu x, kawan kite kena tangkap basah baru ni!!!!da kawen da pon..."
Adoi..ade pulak sorang kawan aku datang bawak mulut baru ni...asal nye datang nak beli rokok je..tibe2 dye bukak mulut busuk jenis lubang jamban cite pasal tu.....Padahal aku da nak masuk keta nak g terminal bas da mase tu...sempat lagi dye sebar cerita kedai kopi ni....Aku x suke woi dan bukan salah aku woi!!!


Kesimpulannya, nilailah sendiri woi!!!

*******************

1 comments:

FaizFizy39 said...

haha. part paling best time gambar jamban tu jer xPP

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...