Sunday, January 23, 2011

Hal part time jobs

Hmmm...lame aku x update belog ni ngn hasil taipan jari-jari kurus aku ni....ade pon entry cume kopi N pes je dr belog orang lain je...ntah org tu kasi ke x aku pn x taw...harap2 dye halal orintedkan lah pe yang ak copy tu..lau dye nak haramkan jgak nak wat cam ne...buat2 mcm lembu kenyang je la...nguyah2 bawah pokok time tgh hari lepas kena baling ngn kasut tumit tinggi sbb berak dpn tangga umh jiran....


cite pasal part time ni ak jd sebak plak...mcm2 keja ak da wat sbb nak sara tubuh badan ak yang sllim river ni...kdg2 keja katering...start pagi sampai la petang menjelang senja merangkap maghrib baru la balik...tu baru balik, sampai umh menjelang jatuh terbenamnye seluruh matahari...adoi...da la penat gile babi..kerbau yang pajak sawah padi pn x sepenat yg aku rase ni (kot2 la..)... hari ujung minggu ak abes dgn aktiviti ni je...ni sume salah elaun..lembab!!! mcm line internet kat hujung kampung sebelah sane!huh..


tadi plak ak keja kat kedai cd...letak tag harge kat cd2 yg berkurun lamenye x laku2 mcm pelacur tua murahan tu...dari harge asal 1 cd tu rm20 lebih, tut-tut sampia rm5 jadiknye...mane maruah dan harge diri cd ni aku pun x taw..mgkin sbb cite biase2 je kot..xde 18sx...cube bagi cd lucah yg ade aksi bogel2 ding-ding-ding tu...cepat je abes kot...keje aku senang je..amik cd2 yang x de harge diri td tu, koyakkan pembalut asal dye dengan ganasnye ala2 perogol yang tengah koyakkan baju mangsa dye...(macam ni..)


pas tu tampal la harge murahan td n last skali masukkan balik lam pembalut cd baru dgn penuh hemat dan cermat macam bawak moto depan polis berpangkat sarjen misai...x ley pandang kiri kanan..pandang depan je...lau nak tgk sebelah pn kene jeling je...ape yg penting dalam keja ni adalah kepantasan sbb setiap cd yang di bereskan tu ade nilai tarik pesona dye tersendiri..gaji pun ikut bilangan cd yg beres tu...bukan ikut jam randik tokey dye...jugak bukan ikut jam swatch rahimi ye...



tapi, lam kepenatan membating tulang, ak tetap bersyukur sepenuh jiwa raga anyaman buluh ngn nikmat yang Allah kasi kat ak ni..stakat ni x penah lagi ak x makan sbb x de duit (x makan sebab member aku kedekut x nak share ade la...)..Alhamdulillah Ya Allah...
muge2 rezeki ak lebah murah lagi lps ni..lagi murah dari harge cd2 yang ak kerjakan td..amin...Muge bahagie...

2 comments:

Anonymous said...

testing komen....

Irfanmanaf said...

hehe..mcm pelacur tua ea?...haha..nice post!..add la gambo2 sket..lg besh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...